Нам знадобиться:
- біла квасоля – 250 г
- смалець – 2 ст. л.
- копчений бочок свинний – 500 г
- бульйон – 2 л
- морква – 4 шт.
- цибуля-порей – 2-4 шт.
- зелений солодкий перець – 1 шт.
- цибуля – 2 шт.
- корінь селери – 1 шт.
- чебрець
- лавровий лист
- сіль, перець
Спосіб приготування:
Замочіть квасолю на ніч.
Промийте квасолю холодною водою і дайте стекти зайвій рідині.
Нашинкуйте цибулю і цибулю-порей.
Дрібно наріжте свинний бочок.
Наріжте перець на невеликі шматки.
Моркву слід нарізати кубиками.
Очистіть селеру, і наріжте.
Розтопіть смалець у каструлі.
Додайте цибулю і обсмажте до прозорості.
Після цього додайте бочок і квасолю.
Влийте бульйон і варіть на середньому вогні.
В суп покладіть цибулю-порей і перець.
Також додайте моркву і корінь селери.
Приправте суп і продовжуйте варити до готовності близько години. При необхідності додайте ще води.
Квасолевий суп по-сербськи готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Квасолевий суп по-сербськи”Додати →