Нам знадобиться:
- картопля – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- вершки (33%) – 1/2 склянки
- горох (колотий) – 1 склянка
- вода – 1 л
- копчені свинячі ребра
- сухарики
- соняшникова, оливкова олія
- бекон
- зелень, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Горох необхідно промити 3 рази і замочити у воді на 2-3 год.
Нарізати цибулю півкільцями, моркву і картоплю – пластинками.
Викласти нарізані овочі в каструлю. Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати копчені ребра і замочений горох.
Залити водою.
Довести до кипіння і варити на малому вогні до готовності (близько 30 хвилин).
З готового супу дістати ребра.
Суп збити блендером до пюреподібної консенстенції.
Додати вершки. Помішуючи, довести до кипіння.
Для подачі – додати в суп дрібно нарізаний смажений бекон або зрізане з реберець м’ясо. Додати грінки з білого хліба або сухарики, посипати нарізаною зеленню і полити оливковою олією.
Гороховий крем-суп готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Гороховий крем-суп”Додати →