Нам знадобиться:
- куряче філе – 250 г
- болгарський перець (1/2 червоного і 1/2 жовтого) – 120 г
- пекінська капуста (тверда частина) – 100 г
- мед (рідкий) – 1 ст. л.
- соєвий соус – 2 ст. л.
- помідор – 100 г
- томатна паста – 1 ст. л.
- оливкова олія – 3 ст. л.
- оцет – 1 ст. л.
- вода – 50 мл
- сіль, часник – за смаком
- варений рис
Спосіб приготування:
Куряче філе промити, обсушити і нарізати смужками. Змішати його з медом і соєвим соусом (1 ст. л.).
Пекінську капусту (жорстку нижню частину) промити і нарізати скибочками.
Болгарський перець порізати на дольки.
Часник і помідори також нарізати.
Куряче філе обсмажити в оливковій олії на сильному вогні протягом 7 хвилин. Потім додати томатну пасту. Перемішати.
Додати пекінську капусту. Потім перець, помідори і часник. Перемішати, додати соєвий соус (1 ст. л.), оцет і воду. Тушкувати 10 хвилин.
Перед подачею Товук сай посипати зеленню. Подавати з рисом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Товук сай з рисом”Додати →