Нам знадобиться:
- скумбрія – 1 шт.
- кріп – пучок
- часник – 1 зубчик
- олія – 3 ст. л.
- лимон – 1/2 шт.
- мелений коріандр – 1/2 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Скумбрію помити, обсушити, видалити нутрощі і хребет з реберними кістками.
Підрізати ножем філе, подрібнюючи невеликі кісточки.
Натерти філе подрібненим часником, посипати коріандром і сіллю.
Поперчити за смаком.
Збризнути соком половинки лимона.
Начинити гілочками кропу і закрити черевце.
Збризнути шкіру зовні соком лимону, присипати коріандром і натерти олією.
Смажити на решітці на середньому жарі, по 7-8 хвилини з кожного боку.
Скумбрія на грилі готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Скумбрія на грилі”Додати →