Нам знадобиться:
- молоді кабачки – 2 шт.
- куряче філе – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- твердий сир – 50 г
- готовий соус із паприки
- декілька листочків базиліку
- сіль, перець – за смаком
- оливкова олія
Спосіб приготування:
Кабачки помити і нарізати смужками приблизно по 0,5 см.
Деко застелити пергаментом, розкласти кабачки, трохи змастити оливковою олією і посолити. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м’якшими і краще скручувалися.
Куряче філе нарізати тонкими поздовжніми смужками, трохи відбити, посолити і поперчити.
Додати часник, перемішати і залишити трохи помаринувати.
На підготовлені кабачки викласти смужки курячого м’яса, присипати сиром, базиліком, додати трохи соусу.
Скрутити рулетики з кабачків з курячим м’ясом, сколоти їх шпажками і запекти при 180 градусах 25 хвилин.
Рулетики з кабачків та курячого філе готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Рулетики з кабачків та курячого філе”Додати →