Нам знадобиться:
- кальмари – 2 тушки
- спагеті – 100 г
- креветки королівські очищені – 7 шт.
- вершки – 100 мл
- базилік – 5 листочків
- часник – 1 великий зубчик
- олія
- сіль
- оливки, червона ікра – для презентації
Спосіб приготування:
Очистіть кальмари від нутрощів і плівок, добре промийте. Зробіть НЕПОВНІ надрізи поперек тушки в формі «кілець».
На сковороді нагрійте олію разом з дрібно подрібненим часником, додайте тушки кальмарів і обсмажте з двох сторін під кришкою протягом 5 хвилин. Очистіть креветки.
Відваріть спагетті до готовності. Приготуйте соус: в сотейнику розігрійте вершки, додайте середньо нарізані креветки, сіль за смаком і дрібно нарізаний базилік. Перемішайте і готуйте на малому вогні 2 хвилини.
Додайте до соусу спагетті, добре перемішайте. Спагеті укладіть в тушку кальмара.
Прикрасьте оливками і червоною ікрою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Паста в кальмарах”Додати →