Нам знадобиться:
- морква – 300 г
- манка – 50 г
- цибуля – 100 г
- вода – 200 мл
- паприка – 1 г
- цукор – 2 г
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
- олія
- панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
У сотейнику розігріти олію і спасерувати цибулю і моркву до м’якості.
Додати воду і довести до кипіння.
Зняти з вогню і пробити блендером.
Додати манку, паприку, сіль і перець за смаком.
Тушкувати на малому вогні постійно помішуючи до набрякання манки. При необхідності додати цукор (якщо морква солодка, то цукор додавати не потрібно).
Дати морквяній масі охолонути і сформувати з неї кульки.
Обваляти в паніровці.
Сформувати котлети.
Обсмажити котлети на сковороді (щоб вони не прилипали, можна викласти їх на папір для випічки).
Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 4 хвилини.
Подавати можна з будь-яким гарніром.
Смачного 🙂
0 коментарів до “Морквяні котлети”Додати →