Нам знадобиться:
- м’ясний фарш (будь-який) – 300 г
- макарони – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- томатна паста – 1-2 ст. л.
- олія – 2-3 ст. л.
- сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
На розігрітій олії підсмажуємо дрібно нарізану цибулю протягом 3-5 хвилин, постійно помішуючи.
Після цього, додаємо до цибулі натерту моркву. Тримаємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Слідкуйте, щоб нічого не пригоріло.
Витиснути до моркви з цибулею зубчик часнику, після чого додати фарш.
Лопаткою подрібнити фарш на дрібні шматки, щоб фарш вийшов розсипчастим. Помішуючи смажимо, поки колір не стане сіро-бежевим.
Після цього, додаємо томатну пасту, розмішуємо і прогріваємо 1-2 хвилини. Вливаємо 100 мл води з чайника і доводимо до кипіння. Не накриваючи кришкою, тримаємо на помірному вогні 5-10 хвилин, виварюючи рідину. Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції.
Паралельно з приготуванням фаршу відварюємо і проціджуємо макарони.
Вже до готового фаршу вкидаємо відварені макарони. Ретельно перемішайте.
Готову страву можна затерти твердим сиром, прикрасити зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Макарони по-флотськи”Додати →