Суп з куркою, рисом і плавленим сиром

Суп з куркою, рисом і плавленим сиром

Нам знадобиться:

  • курка – 200 г
  • картопля – 3-4 шт.
  • рис – 80 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • плавлений сир – 200 г
  • хліб – 4 шматочки
  • вода – 1,5 л
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Налийте в каструлю воду, додайте курку і посоліть за смаком. Варіть курку після закипання близько 30 хвилин. Після чого готове м’ясо вийміть, бульйон процідіть і поверніть назад в каструлю.

Бульйон знову доведіть до кипіння і додайте промитий рис. Варіть рис на невеликому вогні 10-15 хвилин.

Додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю і варіть близько 10 хвилин.

На сковорідці обсмажити цибулю, нарізану кубиком і терту моркву. Додайте зажарку до супу.

Додайте плавлений сир і добре перемішайте суп, щоб сир розчинився.
В самому кінці поверніть в каструлю курку, нарізану шматочками, доведіть до кипіння, вимкніть і дайте супу настоятися.

Поки суп настоюється, наріжте кубиками білий хліб або батон і обсмажте на олії до рум’яної скоринки.

Суп з куркою, рисом і плавленим сиром готовий!

Рецепт супу з куркою, рисом і плавленим сиром

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з куркою, рисом і плавленим сиромДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *