Нам знадобиться:
- фарш (яловичий або свинний) – 400 г
- моцарела міні -100 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- панірувальні сухарі – 2-3 ст. л.
- молоко – 2 ст. л.
- петрушка – пучок
- спеції – за смаком
- яйце – 1 шт.
- томати у власному соку – 400 мл
- олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Цибулину і часник дрібно поріжте і посмажте в ложці олії до золотистого кольору цибулі (декілька хвилин). У мисці з’єднайте м’ясний фарш, обсмажену цибулю з часником, панірувальні сухарі, молоко, нарізану петрушку, сіль, перець, спеції за смаком і одне яйце.
Добре вимішайте інгредієнти для майбутніх фрикадельок.
Фарш ділимо на частини і формуємо фрикадельки, всередину кожної ставимо міні моцарелу.
Форму для запікання змастити олією (ще одна столова ложка), розмістити в ній фрикадельки і поставити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Томати у власному соку почистіть від шкірки, поріжте на дрібні шматочки і додайте спеції. Вилийте подрібнені томати і томатний сік в форму з фрикадельками, запікайте у духовці ще 15 хвилин.
Чудово підійдуть до будь-яких видів пасти, картопляного пюре і не тільки!
Смачного 😉
0 коментарів до “М’ясні фрикадельки з моцарелою”Додати →