Нам знадобиться:
- картопля
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- вершкове масло
Для начинки:
- бекон шматочками
- сир моцарелла
- яйця перепилині
Спосіб приготування:
Відварити картоплю, воду злити. Зробити пюре з маслом і яйцем. Посолити. Пюре повинно бути густим, тоді в духовці буде добре тримати форму. Молоко не потрібно додавати.
Охолодити. Пюре викласти в кулінарний мішок з насадкою.
На пергаментному папері намалювати круги.
Папір перевернути на іншу сторону, круги в будь-якому випадку буде видно. Сформувати з картоплі гнізда, зробити дно.
На дно покласти бекон (його можна попередньо трішки підсмажити).
В кожне гніздо викласти потерту моцареллу. Зверху вибити по 1 перепилиному яйцю.
Випікати в духовці при 200°C до готовності (до легкої скоринки на картоплі).
Картопляні гнізда готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Картопляні гнізда”Додати →