Нам знадобиться:
- філе куряче – 300 г
- філе свинини – 200 г
- цибуля – 1 шт
- часник – 2 зуб.
- яйце куряче – 1 шт
- крохмаль – 0,5 ч. л.
- масло вершкове – 50 г
- молоко – 100 мл
- приправа для курки – 1 ч. л.
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- сіль – 0.5 ч.л.
- харчова плівка
Спосіб приготування:
Філе курки та свинини нарізати невеликими шматочками. Часник і цибулю очистити і дрібно порубати.
Пропустити все через м’ясорубку.
У фарш додати куряче яйце, м’яке вершкове масло, молоко, крохмаль, панірувальні сухарі, приправу і сіль. Перемішати фарш і знову пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Ковбаски будуть набагато ніжніші.
Сформувати ковбаски. На харчову плівку викласти 2 столові ложки фаршу.
Загорнути ковбаску як цукерку, щільно зав’язавши краї вузлом або затягнувши ниткою.
Налити воду в каструлю і довести до кипіння. Викласти ковбаски в каструлю і варити близько 10 хвилин. Ковбаски при варінні трохи збільшаться. Після цього очистити ковбаски від плівки. Розігріти на сковороді вершкове масло і обсмажити ковбаски з усіх боків до рум’яної скоринки.
Готові домашні ковбаски добре смакують із молодою картоплею.
Смачного 😉
0 коментарів до “Домашні ковбаски”Додати →