Нам знадобиться:
- свинина (шия) – 1 кг
- журавлина – 100 г
- гранатовий сік – 1/2 скл.
- яблуко – 1 шт.
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Яблуко почистити і нарізати тонкими дольками.
Шматок м’яса промити холодною водою, обсушити паперовим рушником і зробити в ньому глибокі надрізи тонким ножем. У надрізи покласти журавлину (по 3-5 ягід в кожен надріз) і шматочки яблука.
Покласти м’ясо в пакет для запікання, полити гранатовим соком, посипати спеціями і акуратно розподілити суміш всередині пакету.
Пакет закрити затискачем і залишити на 1 годину для маринування, а потім відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 1 годину 20 хв.
За 10 хвилин до готовності пакет можна розрізати ножем, щоб вийшла апетитна скоринка.
Смачного 😉
0 коментарів до “Буженина з журавлиною”Додати →