Нам знадобиться:
- цукор – 100 г
- борошно пшеничне – 300 г
- вода – 200 мл
- масло – 200 г
- яйце – 4 шт.
- вершки (35%) – 300 мл
- полуничний сироп – 200 мл
Спосіб приготування:
У зручній для вимішування ємності з’єднуємо 100 г борошна, цукор, кілька крапель харчового барвника і 80 г вершкового масла. Розтираємо за допомогою виделки всі інгредієнти до отримання маслянистої крихти, а потім замішуємо тісто, яке називають “Кракелін”.
Розкачуємо тісто між двох шарів пергаменту (як на фото) товщиною близько 1-2 мм і ставимо в морозилку.
Готуємо заварне тісто: в невеликій каструльці змішуємо воду і 120 г вершкового масла, ставимо каструльку на газ і доводимо її вміст до кипіння.
У киплячу масу додаємо борошно і розтираємо її поки не зникнуть всі грудочки.
Яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера протягом 3-4 хвилин.
В добре збиті яйця по столовій ложці вливаємо гарячу заварну частину тіста.
Готове тісто перекладаємо в кондитерський мішок з круглою невеликою насадкою і витискаємо невеликі тістечка круглої форми на деко застелене пергаментом.
Потім дістаємо заморожене пісочне тісто і круглою формочкою робимо невеликі кола, як на фото.
Отримані кола кладемо на тістечко зверху і ставимо в духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
Дістаємо заготовки і даємо їм повністю охолонути.
Вершки збиваємо на максимальній швидкості міксера поки вони не загуснуть. Потім невеликими порціями додаємо полуничний сироп. Готовий полуничний крем перекладаємо в кондитерський мішок зі зручною насадкою.
Розрізаємо заготовки на дві частини, як на фото.
На дно заготовки гарно витискаємо крем.
Накриваємо другою частиною заготовки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Тістечка Шу з полуничним кремом”Додати →