Нам знадобиться:
Для першого шару:
- манго – 2 шт.
- сік манго – 250 мл
- малина – 100 г
- сир (творог) – 200 г
- агар-агар – 2 ч. л.
Для другого шару:
- кавун – 1/4 частина
- мартіні – 150 мл
- сир (творог) – 200 г
- чорниця – 100 г
- цукор – 2 ст. л.
- агар-агар – 2 ч. л.
Для третього шару:
- кавун – 1/2 частина
- мартіні – 250 мл
- цукор – 3-4 ст. л.
- агар-агар – 3 ч. л.
Для декору:
- грейпфрут – 1 шт.
- виноград без кісточок
- манго
Спосіб приготування:
З 3 роз’ємних форм використовуємо найбільшу і найменшу. Форми змащуємо олією без запаху.
Для першого шару.
Почистити 1 манго і покласти в блендер + сік + цукор, збити до однорідної маси, додати агар-агар, дати закипіти 1-2 хвилини, трохи остудити, перемішати з творогом. Почистити і порізати шматочками друге манго і ввести в масу + малину, акуратно перемішати. Вилити отриману масу у велику форму (форму попередньопотримати в морозилці 15 хвилин) І поставити застигати.
Для другого шару.
Покласти очищений кавун в блендер + мартіні + цукор, збити, додати агар-агар, дати покипіти 1-2 хвилини, трохи остудити, змішати з сиром, додати чорницю, акуратно перемішати і вилити в маленьку форму. Залишити застигати.
Для третього шару.
Очищений кавун покласти в блендер + мартіні + цукор, збити, додати агар-агар, дати покипіти 1-2 хвилини, виключити, трохи остудити.
Приступимо до оформлення нашого торта. На застиглу мангову масу (шар №1) виливаємо частину кавунової основи (шар №3), кладемо в морозилку застигнути,
На застигле желе викладаємо шар №2 (застиглий) декоруємо фруктами за бажанням + заповнюючи порожнечі по колу і заливаємо кавуновим желе. Ставимо застигати в холодильник.
Після того як наш тортик повністю застигне, звільняємо його від форми і подаємо до столу.
Ось так виглядає у розрізі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Сирно-фруктовий торт без випічки”Додати →