Нам знадобиться:
- вершки домашні (більше 35%) – 200 г
- какао-порошок – 1,5 ч. л.
- цукрова пудра – 2 ст. л.
- сіль – дрібка
Спосіб приготування:
Вершки збити міксером на високій швидкості з додаванням солі.
Через 5-8 хвилин інтенсивного збивання якісні вершки зіб’ються в масло і виділять маслянку (сколотини). Злити маслянку в іншу ємність.
До вершків всипати какао-порошок і цукрову пудру. Якщо додасте цукор, то він не розчиниться і в маслі залишаться крупинки.
Збивати ще протягом 1-2 хвилин, щоб какао добре вмішалося в масло.
Шоколадне масло готове!
Шоколадне масло можна зберігати замороженим. Для цього рекомендуємо викласти його в пластмасові баночки з кришками.
Смачного 😉
0 коментарів до “Шоколадне масло”Додати →