Нам знадобиться:
- хурма (велика) – 2 шт.
- вершки (33 %) – 500 мл.
- цукор – 120 г
- вода – 1,5 скл.
- желатин – 20 г
- желе – 1 п.
Спосіб приготування:
Підготувати хурму: одну нарізати тонкими кружечками, другу почистити, нарізати довільно, змолоти в блендері.
Вилити вершки в сотейник, додати 100 г цукру, якщо є бажання, можна додати ваніль. Закип’ятити, помішуючи. Трохи охолодити.
Приготувати желатин, як написано на упаковці, розтопити, вилити в вершки, перемішати.
Половину вершків змішати з пюре з хурми.
У формочки вилити по 2 ст. л. маси з вершками і хурмою. Потім поставити в холодильник і приготувати желе, як написано на упаковці. Дістати формочки, викласти в них трохи желе (воно швидко застигає), потім скибочку хурми, знову желе, як застигне – хурму, желе, охолодити хвилинку.
Зверху вилити вершкову масу і поставити в холодильник на ніч.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пана-кота з хурмою”Додати →