Нам знадобиться:
- вода – 580 мл
- кукурудзяне борошно – 140 г
- сіль – 1/3 ч. л.
- цукор – 2 ст.л.
- родзинки – 1/2 скл.
- молоко – 240 мл
- яйця – 3 шт.
- вершкове масло – 5 ст. л.
- ванільний цукор – 1 пакетик
Спосіб приготування:
Доведіть до кипіння воду. 480 мл від загальної кількості окропу влийте в суміш з кукурудзяного борошна, солі і цукру. 100 мл окропу залийте промиті під проточною водою родзинки і залиште їх розпарюватись на 5-7 хвилин. Кукурудзяне борошно дуже ретельно перемішайте ложкою з окропом, щоб з суміші зникли грудочки і залиште в такому вигляді на 10 хвилин.
Додайте до набряклого кукурудзяного борошна розпарені родзинки, перемішайте тісто.
Тепер доведіть до кипіння молоко, теж влийте його в тісто і ретельно перемішайте.
Збийте тісто міксером з яйцями і розтопленим вершковим маслом.
Викладіть тісто для пудингу в змащену вершковим маслом форму середнього розміру, відправте пудинг в духовку, розігріту до 190 градусів, приблизно на пів години. Готовий пудинг трохи підрум’яниться і стане щільним. Перед подачею дайте пудингу трохи охолонути і розріжте його на порційні шматочки. Можна подавати з варенням, джемом, конфітюром.
Смачного 😉
0 коментарів до “Американський пудинг «Спунбред»”Додати →