Нам знадобиться:
- цвітна капуста – 1 качан (1-1,5 кг)
- молоко – 500 мл
- твердий сир – за смаком (чим більше – тим смачніше)
- борошно – 1 ст. л.
- вершкове масло – 50 г
- сіль, перець – за смаком
- мускатний горіх – за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати цвітну капусту як зазвичай: кинути в киплячу підсолену воду, довести до кипіння і варити рівно 3 хвилини, не більше.
Зробити соус: на дуже маленькому вогні додати в масло ложку борошна, потім тепле молоко, сіль, спеції, можна сир.
Зверху – тертий сир і панірувальні сухарі.
Ставимо в духовку на 175 градусів, запікаємо до золотистої хрусткої скоринки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Цвітна капуста під хрусткою скоринкою”Додати →