Нам знадобиться:
- ікра з карасів – 600 г (молочко теж можна взяти)
- манна крупа – 2 ст. л.
- молоко – 0,5 скл.
- яйця – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
- кріп, зелена цибуля – за смаком
Спосіб приготування:
Манку залити теплим молоком і залишити на 15 хвилин. Зелень порізати.
У глибоку миску покласти ікру з карася та молочко, додати порізану зелень, манку з молоком і 2 яйця.
Витягнути всі прожилки. Все добре перемішати.
Сковорідку розігріти з олією. Оладки наливати черпаком.
Підсмажити з двох сторін.
Оладки з ікри карасів готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Оладки з ікри карасів”Додати →