Нам знадобиться:
- ряжанка – 500 мл
- цукор – 1 ст. л.
- борошно – 125 г
- сода – 1 г
- яйця – 2 шт.
- сіль – 1/3 ч. л.
- крохмаль картопляний – 50 г
- олія
Спосіб приготування:
Змішайте яйця з цукром і сіллю, влийте ряжанку і перемішайте. Далі додайте просіяне борошно, попередньо змішане з крохмалем і содою.
Добре замісіть тісто, щоб не було грудок, і додайте олію. Знову все добре перемішайте.
У результаты ви повинні отримати досить рідке тісто, завдяки чому млинці будуть тонкими. Якщо тісто вийшло густуватим, додайте ще трохи ряжанки до отримання потрібної консистенції.
Рівномірно наливайте тісто на розігріту, злегка змащену олією сковороду. Скільки тіста необхідно на один млинець, залежить від розміру вашої сковороди.
Смажте млинці з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Млинці на ряжанка готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Млинці на ряжанці”Додати →