корн-доги

Корн-дог

Нам знадобиться:

  • пшеничне борошно – 100 г
  • кукурудзяне борошно – 100 г
  • цукор – 3 ст. л.
  • паприка – 1 ст. л.
  • сода – 1,5 ч. л.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • яйце – 1 шт.
  • молоко – 2 ст. л.
  • сосиски – 6 шт.
  • олія для смаження – 300 мл.

Спосіб приготування:

Спершу потрібно змішати сухі інгредієнти. Кукурудзяне борошно тут обов’язково потрібне, саме воно дає правильний смак.

Добре перемішавши сухі інгредієнти, додаєте яйце і поступово вливаєте молоко. Тісто має бути дуже густим, регулюйте консистенцію молоком або борошном.

Сосиски нанизуйте на шпажки. Потрібно обваляти їх у борошні, щоб вони краще тримали на собі тісто. Це дуже важливо.

Тісто потрібно перелити в максимально вузьку і високу посудину. Добре підходять коктейльні склянки або якісь невеликі вазочки. Це потрібно для того, щоб ми могли вільно опускати сосиски і тіста вистачило на них повністю. Налийте в сковороду олію (приблизно 2 см) і добре нагрійте. Потім опустіть сосиску повністю в тісто і акуратно вийміть, трохи прокручуючи шпажку. Це потрібно для того, щоб тісто не пішло грудочками.

Тепер обсмажуйте сосиски в олії. Щоб кляр вийшов гладеньким, потрібно весь час повертати сосиску в олії, особливо в перші хвилини. Тобто поклали, бачите, що тісто трохи зчепилося – тут же повертаєте і так по колу.

Кляр повинен вийти золотистого кольору. Важливо не перетримати його, але й не залишити сирим. Готові корн-доги потрібно висушити на паперових рушниках.

Подавати ідеально з кетчупом і гірчицею, можна використовувати гострі соуси. Смак приголомшливий. Це не схоже на звичне нам тісто, кляр виходить в міру хрустким, дуже ніжним завдяки кукурудзі. Смак насичений і чудово поєднується з сосискою.

рецепт кррн-догів

Смачного 😉

0 коментарів до “Корн-догДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *