Нам знадобиться:
- молоко – 100 мл
- вершкове масло – 30 г
- борошно – 1,5 скл.
- яйця – 2 шт.
- цукор – 1 скл.
- сіль – 1/5 ч. л.
- розпушувач – 1 п.
- яблука – 3-4 шт.
- цукрова пудра – для декору
Спосіб приготування:
Вершкове масло та молоко додаємо у сотейник і ставимо на вогонь. Підігріваємо все, поки масло не розчиниться. Знімаємо з вогню.
У глибокій мисці збиваємо яйця з цукром та дрібкою солі.
Додаємо в цукрово-яєчну суміш молоко з маслом.
Знову все збиваємо. Додаємо борошно з розпушувачем (обов’язково просіюємо). Збиваємо на малій швидкості міксера або вимішуємо за допомогою лопатки.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом або олією.
Яблука чистимо від шкірки, ріжемо на пластинки і викладаємо в мультиварку.
Заливаємо яблука тістом.
Ставимо чашу в мультиварку, закриваємо кришку, встановлюємо режим ВЫПЕЧКА, час приготування 1 год.
Після закінчення програми виймаємо пиріг за допомогою контейнера для пароварки або рушника.
Даємо пирогу повністю охолонути. Після цього посипаємо цукровою пудрою.
Ось так яблучний пиріг на молоці виглядає у розрізі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яблучний пиріг на молоці”Додати →