Нам знадобиться:
- вівсяні пластівці – 250 г
- цукор – 200 г
- борошно пшеничне – 200 г
- вершкове масло – 250 г
- сода харчова – 1 ч. л.
- мед – 2 ст. л.
- яйця – 2 шт.
Спосіб приготування:
У зручній мисці з’єднуємо всі сухі інгредієнти: борошно, вівсяні пластівці, цукор, соду і добре все перемішуємо.
Вершкове масло або маргарин розтоплюємо на малому вогні або в мікрохвильовій печі.
Поки вершкове масло розтоплюється, до сухих інгредієнтів додаємо мед і 2 яйця, знову розмішуємо.
В кінці додаємо розтоплене вершкове масло.
За допомогою лопатки замішуємо тісто і даємо йому постояти 20-30 хвилин (не обов’язково).
За допомогою столової ложки викладаємо однакові порції тіста на деко, заздалегідь застелене пергаментом, залишаючи між печивом досить великий проміжок.
Випікаємо в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 градусів протягом 15 хвилин.
Вівсяне печиво готове!
Перед подачею печиво повинно повністю охолонути.
Смачного 😉
0 коментарів до “Вівсяне печиво”Додати →