Нам знадобиться:
- борошно – 420 г
- вершкове масло – 220 г
- цукрова пудра – 180 г
- яйця – 10 шт.
- цукор – 160 г
- вода – 350 мл
- молоко – 250 мл
- ванілін – за смаком
- сіль – щіпка
Спосіб приготування:
Готуємо тісто. Змішуємо борошно, масло, цукрову пудру, вбиваємо одне яйце. Масло має бути кімнатної температури. Беремо шматочки тіста і пальцями викладаємо його щільно на дно і борти формочок. Ставимо в холодильник на 30 хв.
Тим часом готуємо крем: розігрійте воду з цукром (поки не розчиниться). Яйця (9 штук) збиваємо з сіллю і вливаємо поступово топлений цукор, додаємо молоко і ванілін. Процідіть через сито, щоб не було грудочок. На деко виставляємо формочки і акуратно заливаємо отриманою сумішшю.
Ставимо в духовку на 15-20 хвилин – зверху повинна утворитися скоринка, а всередині крем не загуснути.
Якщо трішки відчувається яєчний смак, покладіть тарталетки у холодильник. Коли вони охолонуть – запах і присмак яйця зникнуть.
Смачного 😉
0 коментарів до “Тарталетки з заварним кремом”Додати →