Нам знадобиться:
- готове листкове тісто – 1 пакет
- куряче яйце – 1 шт.
- сир – 100 г
- шинка – 100 г
- петрушка – 1 пучок
- сіль, перець – за смаком
- яйце для змащування
Спосіб приготування:
Попередньо листкове тісто потрібно розморозити.
Сир і шинку нарізати невеликими шматками. Петрушку дрібно нарізати.
Збити яйце, посолити і поперчити.
Змішати збити яйце з сиром, шинкою і петрушкою. Добре перемішати.
Якщо тісто доволі товсте, то потрібно буде його трохи розкачати, але акуратно, щоб воно залишалось прямокутної форми. Розрізати тісто на 16 рівних прямокутників. На кожен прямокутник викласти столову ложку начинки.
Накриваємо начинку іншою стороною і защіпаємо краї.
Форму застеляємо пергаментом, викладаємо слойки. Зверху змащуємо збитим яйцем.
Випікаємо у розігрітій до 180 °C духовці, протягом 15 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Слойки з сиром і шинкою”Додати →