Нам знадобиться:
- борошно – 90 г
- цукор – 150 г
- вершкове масло – 50 г
- молочний шоколад – 200 г
- гіркий шоколад – 100 г
- білий шоколад – 100 г
- яйця – 2 шт.
- сода – 1/2 ч.л.
- фундук – 70 г
Спосіб приготування:
У глибоку миску розбити яйця. Збити, додати цукор, ще раз збити до отримання пишної маси.
З’єднати 50 г гіркого шоколаду і молочний шоколад. Додати розм’якшене вершкове масло. Розтопити на водяній бані.
Шоколадну пасту остудити. Влити в збиті яйця. Перемішати до отримання однорідної маси.
Борошно просіяти з содою. Висипати в шоколадну масу. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
Фундук і залишки шоколаду подрібнити.
У тісто додати горіхи, перемішати.
На деко вистелити пергамент. Ложкою викласти тісто (приблизно 1,5 ст.л. тіста на 1 печиво).
Поверх тіста викласти шматочки шоколаду.
Духовку нагріти до 180 градусів. Поставити деко в духовку, випікати 12 хвилин. Готовому печиву дати охолонути на формі. Коли воно охолоне, то стане твердим і хрустким.
Смачного 😉
0 коментарів до “Шоколадне печиво з фундуком”Додати →