Нам знадобиться:
- яблука (середнього розміру) – 4 шт.
- цукор – 1 скл.
- борошно – 1 скл.
- яйця – 4 шт.
Спосіб приготування:
До яєць додаємо цукор і збиваємо так, щоб об’єм збільшився в 2-3 рази, від цього буде залежати, наскільки пишним буде сам пиріг.
Всипаємо борошно і продовжуємо збивати до рівномірного змішування.
Яблука нарізаємо часточками (або так, як вам більше подобається).
Тісто з’єднуємо з яблуками.
У змащену форму виливаємо тісто (тісто виходить, як рідка сметана).
Випікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Шарлотка з яблуками готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Шарлотка з яблуками”Додати →