Нам знадобиться:
- борошно – 500 г
- джем – 100 г
- яйце – 1 шт.
- домашній сир (творог) – 250 г
- цукор – 100 г
- крохмаль – 1 ст. л.
- олія – 1/2 склянки
- ванільний цукор – 1 пакетик
- розпушувач – 1 пакетик
- сіль – дрібка
Спосіб приготування:
Яйце, цукор, ванілін, сир, масло і сіль розмішати в однорідну масу. Кисломолочний сир краще використовувати однорідний, не зернистий.
Борошно, змішане з розпушувачем, просіяти і додати до основної маси. Добре вимішати тісто і, накривши його, дати постояти 30-40 хвилин. Накрити миску целофановим пакетом. Якщо тісто густувате, додати трохи теплої води або молока.
Після цього, тісто ділимо на три частини, розкачуємо рівне коло товщиною 4 мм і розрізаємо на 12 частин.
Змішуємо 100 г джему з 1 ст. л. крохмалю.
Кладемо начинку і загортаємо рогалик. Краї рогалика трохи притиснути, щоб при випічці він не розкрився.
Викладаємо рогалики на форму, змащуємо жовтком.
Випікати при 180 °C протягом 15 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рогалики з сирного тіста з джемом”Додати →