Нам знадобиться:
- тісто листкове – 500 г
- рис – 1/2 чашки
- твердий сир – 70 г
- ковбаса – 130 г
- зелень – кілька гілочок
- кунжут – 1 ч. л.
- яйця – 1 шт.
- маслини – 1 жменя
Спосіб приготування:
Відварити рис протягом 30 хвилин.
Тісто злегка розкачати в одному напрямку, нарізати на широкі смуги. Для соковитості можна злегка змастити олією.
Кожну смужку посипати тертим сиром.
Розкласти начинку: нарізана соломкою ковбаса, зелень з маслинами і відварений рис.
Загорнути кожну смужку в трубочку, краї заліпити за допомогою води.
Трубочки викласти в форму, змастити пиріг збитим яйцем і посипати кунжутом.
Поставити у добре розігріту духовку. Випікати приблизно 30 хв при температурі 200 градусів.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пиріг-равлик з трьома начинками”Додати →