Нам знадобиться:
- борошно – 200 г
- цукор – 140 г
- сіль – 1/2 ч. л.
- какао – 2 ст. л.
- яйця – 2 шт.
- шоколад – 160 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- вершкове масло – 85 г
- шоколадні шматочки – 50 г
- журавлина в’ялена (або вишні) – 50 г
- олія
Спосіб приготування:
Ставимо на водяну баню шматочки шоколаду і масло, спочатку не чіпаємо, потім перемішуємо.
Всипаємо цукор, розчиняємо його в гарячій масі.
Знімаємо з бані і додаємо яйця, перемішуємо.
Окремо змішуємо: борошно, сіль, розпушувач, какао і висипаємо в шоколадну основу, знову перемішуємо.
Шоколад порубати і разом з ягодами всипати в масу, вимішати і поставити тісто в холодильник на півгодини.
Змащуємо форму олією і викладаємо за допомогою двох ложок тісто у вигляді кружечків. Випікаємо 10-12 хвилин в розігрітій духовці при 180 градусів.
Печиво “Шоковальзе” готове.
Смачного 😉
0 коментарів до “Печиво “Шоковальзе””Додати →