Нам знадобиться:
- бочок – 250 г
- шпинат – 200 г
- сир – 100 г
- морква – 1 шт.
- молоко – 100 мл
- сметана (33%) – 200 г
- мускатний горіх – щіпка
- борошно – 250 г
- яйця – 4 шт.
- жовток – 1 шт.
- вершкове масло – 125 г
- вода – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Бочок і моркву нарізати середніми кубиками. Шпинат помити і крупно нарізати. Сир натерти на крупній тертці.
На розпеченій пательні злегка обсмажити бочок, додати нарізану моркву і продовжувати обсмажувати на середньому вогні до готовності моркви. Додати шпинат, зняти з вогню і закрити кришкою.
Просіяти борошно, додати вершкове масло, сіль і розтерти руками до стану крихти. Додати яєчний жовток, перемішати, поступово влити холодну воду (приблизно дві столові ложки) і ретельно вимісити. Розкачати тісто, перекласти у форму з бортиками.
У мисці змішати половину натертого сиру, сметану, молоко, яйця, приправити, як слід перемішати. У миску додати обсмажений бочок з морквою і шпинатом, ще раз перемішати, влити в форму з підготовленим коржем, посипати сиром, що залишився і випікати при температурі 180 градусів тридцять хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кіш Лорен зі шпинатом”Додати →