Нам знадобиться:
- білки – 180 г (приблизно 6 шт.)
- борошно – 160 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- цукор – 160 г
- вершкове масло – 120 г
- цукати – 120 г
Спосіб приготування:
Білки збиваємо з цукром до середніх піків.
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно і акуратно вимішуємо.
Додаємо розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло і знову перемішуємо.
Додаємо дрібно нарізані цукати.
Перемішуємо і викладаємо тісто в змащену маслом форму. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (перевіряємо зубочисткою), близько 40-50 хвилин. Готовий кекс на білках виймаємо з форми і повністю охолоджуємо.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кекс на білках”Додати →