Чебуреки "Кримські"

Чебуреки “Кримські”

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • борошно – 2,5-3 скл.
  • вода – 3/4 скл.
  • жовток – 1 шт.
  • олія – 1/3 скл.
  • сіль – 1/2 ч. л.

Для начинки:

  • фарш – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • вода

Спосіб приготування:

Жовток покласти в стакан і долити води щоб вийшло 3/4 склянки.

Додати сіль і перемішати.

Яєчну суміш поступово лити в борошно, одночасно розмішуючи виделкою.

Мішаємо.

Вливаємо олію.

Замішуємо тісто.

Кладемо в пакет на 30-40 хвилин.

Тісто виходить трохи листковим.

Розділяємо тісто на 10-12 шматочків.

Тонко розкачуємо.

Викладаємо начинку.

Добре зліплюємо краї, щоб при смаженні вони не розкрились.

Смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

Викладаємо на серветку.

домашні чебуреки з м'ясом

Чебуреки “Кримські” готові! Дуже смачні. як в гарячому, так і в холодному вигляді.

рецепт чебуреків

Смачного 😉

0 коментарів до “Чебуреки “Кримські”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *