Нам знадобиться:
Для тіста:
- борошно – 2,5-3 скл.
- вода – 3/4 скл.
- жовток – 1 шт.
- олія – 1/3 скл.
- сіль – 1/2 ч. л.
Для начинки:
- фарш – 200 г
- цибуля – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- вода
Спосіб приготування:
Жовток покласти в стакан і долити води щоб вийшло 3/4 склянки.
Додати сіль і перемішати.
Яєчну суміш поступово лити в борошно, одночасно розмішуючи виделкою.
Мішаємо.
Вливаємо олію.
Замішуємо тісто.
Кладемо в пакет на 30-40 хвилин.
Тісто виходить трохи листковим.
Розділяємо тісто на 10-12 шматочків.
Тонко розкачуємо.
Викладаємо начинку.
Добре зліплюємо краї, щоб при смаженні вони не розкрились.
Смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
Викладаємо на серветку.
Чебуреки “Кримські” готові! Дуже смачні. як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного 😉
0 коментарів до “Чебуреки “Кримські””Додати →