випічка з малиною - що приготувати

Бісквітний пиріг з малиною

Нам знадобиться:

  • білки – 3 шт.
  • цукор – 100 г + 1 ст. л. (для посипки ягід)
  • сметана (20-30%) – 2 ст. л.
  • борошно – 200 г
  • малина (свіжа або заморожена) – 150-200 г
  • цукор – 100 г
  • вершкове масло кімнатної температури – 125 г
  • ванілін – 1 пакетик
  • розпушувач – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Білки збиваємо до м’яких піків з половиною цукру.

Вершкове масло збиваємо з цукром, що залишився до кремоподібного стану. Додаємо сметану, ванілін і ще раз збиваємо.

Додаємо половину борошна, просіяного з розпушувачем.

Додаємо збиті білки і акуратно перемішуємо лопаткою рухами знизу вгору. Додаємо решту борошна і акуратно перемішуємо до однорідності.

Перекладаємо тісто в змащену форму (на фото 24 см). Зверху кладемо ягоди. Якщо вони кислі, посипаємо 1 ст. л. цукру.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (перевіряємо зубочисткою), приблизно 25-30 хвилин. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Подаємо теплим або повністю охолодженим з кулькою морозива або збитими вершками.

пиріг з малиною - рецепт

Смачного 😉

0 коментарів до “Бісквітний пиріг з малиноюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *