Нам знадобиться:
- часник – 6 зуб.
- вершки – 200 мл.
- вершкове масло – 50 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Очищуємо часник.
Часник подрібнюємо ножем, або пропускаємо через часникодавку.
На сковорідці розтоплюємо вершкове масло.
Часник викладаємо на сковорідку і обсмажуємо близько хвилини, щоб він не встиг пригоріти.
Вливаємо вершки, перемішуємо і доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи.
Солимо та перчимо.
Готуємо соус на повільному вогні близько 10 хвилин, щоб він загустів.
Вершково-часниковий соус готовий!
Смачного 😉
Круто! Сам так роблю, особливо до риби. Розкажіть про хрін!, будь ласка!