Нам знадобиться:
- кріп – 2 скл.
- сіль – за смаком
- лимон – 1 шт.
- олія – 100 мл
- часник – 10 зубчиків
Спосіб приготування:
Кріп промити, обсушити і наріжте досить дрібно, але в подальшому кріп буде ще подрібнюватись за допомогою блендера. Відміряйте потрібну за рецептом кількість кропу в подрібненому вигляді за допомогою склянки об’ємом 250 мл.
Часник очистіть, промийте, наріжте його тонкими пластинками і додайте до подрібненого кропу.
Зніміть цедру з лимона, тільки жовту частину шкірки, потім вичавіть з лимона сік. Додайте і те, і інше до кропу з часником. Влийте до підготовлених компонентів олію і сіль за смаком.
Тепер подрібніть цю суміш компонентів за допомогою блендера до отримання пюреподібного стану. Соус має широкий спектр застосування: прекрасно собою доповнить перші страви, страви з м’яса, птиці або риби, а також салати, сендвічі і бутерброди.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус з кропу “Смарагдовий””Додати →