Нам знадобиться:
- кінза – 1 пучок
- петрушка – 1 пучок
- оливкова олія – 50 мл
- часник – 5 зуб.
- сіль за смаком
- лайм – 1/2 шт.
Спосіб приготування:
Промийте зелень. Відокремте листочки від стебел і покладіть їх у чашу блендера.
Додайте оливкову олію.
Збийте зелень блендером.
Додайте часник, при необхідності влийте ще оливкову олію. Знову увімкніть блендер
Додайте сіль, перець, сік і цедру лайма, ретельно перемішайте.
В ньому можна маринувати м’ясо перед приготуванням або подати соус «Чімічуррі» до смаженого м’яса.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус-маринад “Чімічуррі””Додати →