Нам знадобиться:
- сливи без кісточок – 300 г
- цукор – 40 г
- палочка кориці – 1 шт
- зірочка бадьяна – 1 шт
Спосіб приготування:
Зі слив видаляємо кісточки, м’якоть нарізаємо на невеликі шматки. Кладемо в каструльку, додаємо цукор, бадьян і корицю.
Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і проварюємо протягом 5 хв.
Виймаємо корицю і бадьян, перетираємо соус блендером.
Якщо шкірка у слив ніжна, через сито соус можна не перетирати.
Подаємо теплим або повністю охолодженим. Сливовий соус чудово підкреслює смак будь-якого м’яса – курятини, свинини, яловичини, баранини.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пряний сливовий соус до м’яса”Додати →