Нам знадобиться (на 3 кг м’яса):
- мінеральна вода – 1 л.
- олія – 2 ст. л.
- цибуля – 1 кг.
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Мінеральна газована вода підійде і для свинини, і для курки. Шашлик вийде дуже ніжним. Для початку підготуємо м’ясо (у нас – свиняча шия): помийте, обсушіть, видаліть плівку. Складіть в емальовану ємність, попередньо порізавши порційними шматками.
Поріжте для маринаду цибулю.
Перемішайте руками цибулю, сіль, спеції і шматочки м’яса.
Залийте все мінеральною газованою водою. Мінеральна вода має нейтральний смак, тому всі спеції, який будуть додані до м’яса «дійдуть» до нього в незмінному вигляді і додадуть страві неповторного смаку.
Тепер можна відправляти майбутній шашлик в прохолодне місце на всю ніч (12-15 годин). Перед приготуванням мінералку злийте, а цибулю використовуйте на свій розсуд. Її можна обсмажити на шампурах, а можна залишити для іншої страви.
Смачного 😉
0 коментарів до “Маринад для шашлика на мінеральній воді”Додати →