Нам знадобиться:
- цукор – 200 г
- вершкове масло – 150 г
- вершки 35 % – 125 мл.
Спосіб приготування:
Цукор пересипаємо в каструльку з подвійним дном і ставимо на малий вогонь. Розтоплюємо цукор до стану карамелі, поки не зникнуть всі кристалики цукру. Бажано не мішати, але якщо вже дуже хочеться прискорити процес, то можна тільки в самому кінці процесу.
Готову карамель знімаємо з вогню і вводимо вершкове масло, інтенсивно розмішуємо до отримання однорідної консистенції.
Так само вводимо вершки.
Готовому карамельному соусу даємо повністю вистигнути, а потім використовуємо для приготування і декору різних кондитерських виробів.
Смачного 😉
0 коментарів до “Карамельний соус”Додати →