Нам знадобиться:
- томатна паста – 270 г
- олія – 1 ст. л.
- цукор і сіль – по 1 ч. л.
- сушені кріп, петрушка – по 1 ч. л.
- хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- червоний перець мелений – 1 ч. л.
- свіжа зелень (петрушка, кріп) – 3 пуч.
- часник – 3 зуб.
- вода – 50 мл.
Спосіб приготування:
Перекладаємо томатну пасту в глибоку миску.
Додаємо 1 ст. л. олії. Можна використовувати як соняшникову, так і оливкову.
Кладемо по 1 ч. л. цукру і солі.
Далі додаємо приправи, такі як сушений кріп і петрушка, хмелі сунелі, червоний мелений перець. Можете додати інші приправи на ваш смак.
Свіжу зелень миємо і дрібно нарізаємо. Часник ріжемо на дуже дрібні кубики.
Додаємо зелень і часник в миску з томатною пастою.
У пасту наливаємо холодну кип’ячену воду і все ретельно перемішуємо. Води можна брати більше або менше, залежно від того, якої густини кетчуп вам подобається.
Домашній кетчуп з томатної пасти готовий. Для подачі до столу перекладіть його в красиву тарілочку, а для зберігання кетчуп треба перелити в банку і зберігати в холодильнику не більше тижня.
Смачного 😉
0 коментарів до “Домашній кетчуп”Додати →