Нам знадобиться:
- спаржа – 250 г
- полуниця – 200 г
- шпинат – 50 г
- козячий сир – 100 г
- оливкова олія – 2 ст.л.
- бальзамічний оцет – 1 ч.л.
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
Спосіб приготування:
Листя шпинату помити і посушити.
Свіжу полуницю порізати навпіл.
У спаржі відрізати грубе закінчення. Стебло, що залишилось, розрізати навпіл. Спаржу відварити в підсоленій киплячій воді 2-3 хвилини, вийняти і відразу викласти в крижану воду щоб вона не втратила свій колір і залишилася хрусткою. Обсушити спаржу паперовим рушником.
Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і перець.
Листя шпинату викласти на тарілку і полити половиною заправки.
Викласти зверху спаржу, полуницю і козячий сир. Полити заправкою. Подавати зразу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат зі спаржею та полуницею”Додати →