Нам знадобиться:
- олія – 30 мл
- буряк – 200 г
- яблука – 300 г
- морква – 200 г
- гранат – 100 г
- насіння соняшника – 80 г
- лимон – 1/2 шт.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Натерти очищену моркву. Потім сирий буряк, яблуко очистити від шкірки та насіння і також натерти.
Очищене насіння злегка підрум’янити на сухій сковорідці. Помішуючи, остудити.
Додати смажене насіння і зерна граната. Можна відкласти трохи граната і насіння для презентації.
Для заправки змішати сік половини лимона, олію і дрібку солі. Заправити салат і ретельно перемішати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з сирого буряка і морквою”Додати →