Нам знадобиться:
- рибна консерва (тунець, сайра, сардина) – 1 банка (250 г)
- консервована квасоля – 400 г
- цибуля (невелика) – 1 шт.
- олія – 3 ст. л.
- лимонний сік – 1 ст. л.
- зелена цибуля, петрушка
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Квасолю відкинути на друшляк, промити холодною водою і дати стекти.
В салатник викласти рибну консерву (без рідини), якщо шматки риби надто великі – розімнути трохи виделкою.
Цибулю і петрушку дрібно порізати.
Приготувати заправку з олії (краще використати оливкову), лимонного соку, солі і перцю. Добре перемішати.
Змішати всі інгредієнти салату і полити заправкою. Ретельно перемішати і подати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з квасолі і рибної консерви”Додати →