Нам знадобиться:
- яйця – 3 шт.
- картопля – 4 шт.
- мариновані огірки – 2 шт.
- м’ясо відварене (яловичина, свинина) – 300 г
- твердий сир – 200 г
- майонез – 400 г
- зелена цибуля – 5 гілочок
- печериці мариновані – 300 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати необхідні інгредієнти для салату. М’ясо будь-яке, тільки без жиру, відварити в підсоленій воді до готовності.
Яйця також відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. До цибулі можна додати будь-яку зелень.
На дно глибокої каструлі викласти мариновані гриби (капелюшками вниз, щільно один до одного).
На гриби викласти дрібно порізану зелену цибулю.
Поверх цибулі потерти на дрібній тертці жовток. Трохи прим’яти зверху і щедро полити майонезом.
Потім потерти на крупній тертці варену картоплю. Посолити трохи і посипати чорним меленим перцем, прим’яти трохи і полити майонезом.
Натираємо мариновані огірки (теж на крупній тертці). Нарізаємо соломкою варене м’ясо і викладаємо поверх огірків. Поливаємо майонезом.
Зверху затираємо твердим сиром і трохи змащуємо майонезом.
На верхній шар потерти білок (крупно). Трохи притиснути салат.
Каструля повинна бути повністю заповнена салатом. Закрити плоскою тарілкою каструлю і різко перевернути її. Постукати по дні каструлі. Салат дуже добре відділяється від каструлі і не втрачає форму.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Грибна поляна””Додати →