Нам знадобиться:
- 4-6 картоплин
- банка консервованого тунця
- 60 мл оливкової олії
- 1 цибулина
- 5-6 гілочок петрушки
- 2-3 стебла зеленої цибулі
- спеції: сіль, перець, рожевий перець – за смаком
- лимонний сік – за бажанням
Спосіб приготування:
Картоплю відварити до готовності. Трохи остудити і нарізати на дольки.
На сковорідці розігріти оливкову олію і обсмажити картоплю до золотистої скоринки.
Готову картоплю приправити улюбленими спеціями, посолити.
Зняти картоплю зі сковорідки, додати оливкову олію і підсмажити цибулю, нарізану кільцями.
Дрібно нарізати зелену цибулю і петрушку.
На тарілку викласти картоплю, змішану з цибулею і петрушкою
Зверху покласти смажену цибулю і шматочки консервованого тунця, посипати зеленню. При бажанні можна збризнути салат лимонним соком або винним оцтом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з картоплею і тунцем”Додати →