Нам знадобиться:
- хрін (корінь) – 1 шт.
- яйця – 2 шт.
- майонез – 6 ст. л.
- ковбаса – 75 г
- сир – 100 г
Спосіб приготування:
Хрін треба почистити і поставити в морозилку на годину. Після цього натерти хрін на дрібній тертці.
Змішати його з майонезом (2 ст. л.) і рівномірно розподілити по тарілці.
Далі нарізати великими шматочками ковбасу. Викласти її, зверху шар майонезу.
Далі нарізати великими шматками зварені яйця, викласти їх наступним шаром. Знову майонез.
Покрити салат шаром тертого сиру. Це краще робити перед подачею на стіл.
Салат “Пасхальний” готовий! Прикрасьте його за бажанням та подавайте до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Пасхальний””Додати →