Нам знадобиться:
- свинні ребра – 300-400 г
- п’юре томатів – 300-350 мл
- стебло селери – 2-3 шт.
- квашені огірки – 2 шт.
- часник – 3-4 зуб.
- червоне вино – 100-150 г
- гаряча вода – 2 л
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Приготування супу розпочнемо з обсмажування ребер, це можна зробити одразу в каструлі, в якій будемо варити суп, або ж в сковорідці. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору, час від часу їх перевертаємо.
Додаємо до ребер порізану соломкою селеру і часник. Злегка обсмажуємо, щоб селера трошки підрум’яніла.
Після цього, вливаємо червоне вино. В процесі тушкування, вино має випаруватись майже на половину.
Коли вино випарувалось трохи менше ніж на половину, додаємо п’юре з томатів. Помішуючи вміст каструлі, виварюємо і помідори.
Інтенсивно помішуємо, сік з помідорів і вина має трохи загустіти і стати злегка помаранчевого кольору.
Тільки після цього, можемо додавати воду.
Одразу після води, додаємо нарізані огірки. Після закипання потрібно збалансувати смак супу, за потреби – посолити, якщо суп закислий – дайте дрібку цукру, не вистачає гостроти – додайте перцю. Варимо суп при легкому кипінню 15 хвилин.
Томатний суп з ребрами і селерою готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Томатний суп з ребрами і селерою”Додати →