Нам знадобиться:
- курка – 700 г
- сочевиця – 0,75 скл.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- олія – 2 ст. л.
- ковбаса копчена – 50 г
- картопля – 4 шт.
- сіль – за смаком
- перець чорний, гострий – за смаком
- лавровий лист
- зелень
- вода – 2,5 л
Спосіб приготування:
Зварити курячий бульйон.
У киплячий бульйон додати сочевицю, варити 5 хвилин.
Додати порізану кубиками картоплю. Посолити. Варити 10 хвилин.
Цибулю і моркву порізати, підсмажити на олії. Додати в суп.
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізану ковбасу, лавровий лист, чорний і гострий перець.
В порційні тарілки нарізати зелень.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з сочевицею і копченою ковбасою”Додати →